Majanderien lauma

Vihtori

22.12.2008 Majanderit saivat perheenlisäystä - heidän laumaansa saapui 1,5 -vuotias kääpiöluppauros Puppe. Puppe ei oikein tuntunut tunnistavan omaa nimeään, joten v-mäisinä ihmisinä Majanderit nimesivät Pupen uudestaan - Vihtoriksi.

Vihtori on valkoinen vaalean ruskeilla korvilla ja muutamilla laikuilla. Annukka epäilee, että Vihtorin väritys olisi japanilainen viittakuvio - tosin ilman viittaa...

Vihtori on Majanderien mittapuun mukaan aika suuri - n. 2 kertaa Veeran kokoinen. Vihtori kastroitiin 9.1.2009 ja viettää tätä nykyä lokoisia poikamiespäiviä olohuoneessa. Vihtori tietää aina siitä, että on ruoka-aika, kun Väinö ja Inka saavat ruokansa keittiössä ja siitä vasta tohina alkaa kuulua häkistä!

Vihtori vihaa sylissä olemista ja etenkin kynsien leikkuuta. Heinäkuuhun 09 mennessä Annukka on kerran uskaltanut leikata pojun kynnet yksin ja kerran ne on jopa leikattu rauhotuksen aikana! Pelkona siis se, että Vihtori hyperventiloi itsensä hengiltä.. Pikku hiljaa poika on oppinut paremmin syliin.

Vihtori on erityisen kiinnostunut Inkasta, mutta Inka ei välittäisi tipan tippaa hänestä. Pari kertaa on tullut ihan tappelukin! Väinö taas on kova paimentamaan ja huolehtimaan Vihtorista.